Auto Rijschool Jan van Dijk

Ben je 16,5 jaar of ouder en wil je op een plezierige en vakkundige manier rijles volgen en je rijbewijs halen? dan ben je bij Autorijschool Jan van Dijk aan het juiste adres!

Rijschool Jan van Dijk staat garant voor het op een leuke, veilige en verantwoorde manier je rijbewijs halen!

Wat biedt Rijschool Jan van Dijk?

Rijschool Jan van Dijk is een zeer vooruitstrevende verkeersschool met een ervaren en vakbekwame instructeur. Kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons op de eerste plaats.                                      Wij leiden al ruim 30 jaar mensen op tot verantwoorde en veilige weggebruikers. En met succes!              Het slagingspercentage bij Rijschool Jan van Dijk is zeer hoog doordat we professioneel les geven met oog voor detail en veiligheid. Een goed rijopleiding is immers de basis voor een veilige toekomst in het verkeer!

Lesaanbod bij Rijschool Jan van Dijk

Naast hoge kwaliteit en een hoog slagingspercentage bieden wij cursisten een uitgebreid lesaanbod. Naast losse rijlessen kunt u bij ons terecht voor rijles-pakketten en spoedopleidingen, welke ook aantrekkelijk en concurrerend geprijsd zijn.  

Kijk voor het volledige aanbod op de pagina rijlessen!

Kortom: Wij hebben voor jou de complete rij-opleiding in huis! Tegen een aantrekkelijk tarief! Of je nu kiest voor een reguliere opleiding of voor een spoedcursus, Rijschool Jan van Dijk biedt met onze ervaring een rijopleiding op maat.

Bel ons nu snel voor een proefles en/of intakegesprek. We kunnen je dan een goed advies geven over hoeveel rijlessen je nodig hebt en een opleiding kiezen die het beste bij jou past. In je eigen tempo. We horen graag van je!

Je bent er al uit; meldt je dan direct bij Rijschool Jan van Dijk aan.